אורי מלמד פותח סניף פוד טראק של ממפיס, וחושף את המתכון הסודי שלו לסלופי ג'ו

אירועים קטנים משפחתיים, פסטיבלים או הזמנות ליישובים. הפוד טראק של ממפיס עונה על כל הדרישות, ומאפשר ללקוחות המבורגר טרי במקום. קבלו את המתכון להמבורגר המושלם

חדשות כיפה חדשות כיפה 20/12/21 16:03 טז בטבת התשפב

אורי מלמד פותח סניף פוד טראק של ממפיס, וחושף את המתכון הסודי שלו לסלופי ג'ו
צילום: בועז בן ארי

מספר שנים חלפו מאז שהמסעדן והרב למי שלא ידע, אורי מלמד פתח את הסניף התל אביבי המצליח של "ממפיס" והדהים את  מעריצי הקציצה הבשרנית, ושנתיים אחרי שהחליט לפנק את החך של תושבי פתח תקווה, השבוע חושף מלמד בשורה חדשה לחובבי 'ממפיס' שנאלצים לכתת רגלם בין הערים שזכו בסניף כדי לטעום מהפלא הקולינרי  - הכירו את הפוד טראק, שהוא "הפתרון המושלם לכל כך הרבה רגעים קטנים של רעב". 

ההמבורגר של ממפיס

ההמבורגר של ממפיס צילום: שי מאיר

בראיון לחדשות כיפה, מספר מלמד על הבחירה בקונספט החדש. "ברוך השם יש לממפיס הרבה מאד לקוחות שאוהבים את המוצר שלנו, אבל או שהם מתגוררים רחוק מהסניפים, או שהם מעוניינים שנגיע אליהם לאירוע ונעשה את ההמבורגר שלנו טרי טרי במקום". 

צילום: ללא

הפוד טראק עובד בכמה דרכים: 
1. אירועים קטנים בינוניים מוזמנים מראש: כמו בר/בת מצווה, ימי נישואין ואירועים דומים. 
2. אירועים גדולים פתוחים: כמו למשל פסטיבל הבירה בתקוע, ואירועי פתיחת הקיץ בעפרה. 
3. הגעה ליישובים 

מתכון לסלופי ג'ו  של ממפיס 

2 בצלים קצוצים

700 גרם בשר בקר טחון (צלעות/צוואר)

200 גרם עגבניות איטלקיות מקופסא

1 פלפל חריף קצוץ דק דק

100 גרם קטשופ

2 כפות סויה

קורט פלפל שחור גרוס

לחמניית המבורגר: חסה, עגבנייה ובצל סגול

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפלפל החריף. כעבור דקה מוסיפים את הקטשופ ומטגנים שתי דקות. מוסיפים את הבשר, מועכים תוך כדי טיגון על אש גדולה. כשהבשר משחים מוסיפים את הסויה והפלפל השחור. מערבבים, מורידים לאש קטנה לעוד 3 דקות. מערבבים. מגישים על לחמניית המבורגר עם חסה עגבנייה ובצל סגול.