המשכיות לפי אמונה בצל הניסיונות

חדשות כיפה הרב מאיר נהוראי 13/10/04 13:35 כח בתשרי התשסה

שאלה

שלום כבוד הרב!אנחנו זוג נשוי עם שתי ילדים ורק אני עובדת במשרה מלאה אנו שוכרים דירה בסכום לא קטן ואנו מאוד רוצים להרחיב את המשפחה שלנו בעוד ילדים אבל כל הזמן עם כל הרצון לעוד ילדים הקשים של כלכלה והתמודדות עם כובד החיים מאוד מקשה...האם צריך ללכת לפי ציווי הקב"ה ולהתרחב ולהאמין שהכל לטובה או לשכל כל צעד לפי נתונים חומריים אחרים . ברכת יום טוב ותודה !

תשובה

שלום וברכה

זו שאלה שלא ניתן לענות עליה בהכרות של כמה שורות באינטרנט. יש צורך להבין לעומק את הבעיה את המסוגלות, את הקשר שבין ההורים בינם לעצמם ולילדיהם, את עצמת המצוקה הכלכלית ובראיה רחבה תוך מבט תורני ניתן לפלס דרך ביחס לשאלה זו. לכן, תנסו לפנות לרב באזורכם לקבוע עמו פגישה וללבן את הסוגיה

בברכה
מאיר נהוראי