קבוצה מעורבת רשת חברתיתם

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 05/02/18 10:54 כ בשבט התשעח

שאלה

מותר לפתוח קבוצת וואטסאפ (רשת חברתית) עם בנים ובנות ולשלוח שם מקרא ותרגום על פרשת השבוע ?

תשובה

בסד

שלום וברכה

התורה מצווה אותנו להשמר מכל דבר רע ואפילו שיכול להביא לדבר שלילי. אנו צריכים להשמר מכל ספק מכשול. לכן באמת הלכתית הדבר ששאלת - מותר אבל מכיוון שיכול להגיע לכשלון אנו צריכים להזהר מכל אפשרות לכשלון. אמנם בגיל מבוגר יש אפשרות לעשות כן כמובן מתוך זהירות.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי