חזרה בתשובה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 30/08/15 18:07 טו באלול התשעה

שאלה

בס"ד

שךום רב

שמי ד. בשנים האחרונות התחלתי להתחזק כשרות תפילת השחר הפרשות חלה מידי פעם טהרת המשפחה הדלקת נרות ברכת המזון והתחלתי עם צניעות ברמה של הפסקתי ללכת עם גופיות. הבת שלי היתה שלוש שנים הגן חב"ד ועתה עולה לכיתה א רגילה היות והתנו לנו את העליה לביהס דתי בכך שנישמור שבת.

בעלי מכבד את ההתקרבות שלי אבל הוא ממש לא בכיוון ודואג להשמיע באוזני שלעולם לא יהיה דתי ואין לו כוונה לזרום איתי.

מה אני יכולה לעשות חוץ מלהתפלל לגרום לו ללכת לשיעורי תורה איך עושים זאת.. ללכת לבית כנסת בשישי..

תודה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אל תנסי לשכנע ללכת בדרכך,

בכלל לא מנסים לשכנע בזוגיות,

סתם חדירה לא מוצלחת,

ככל שתהיי אישה יותר טובה ויותר מוסרית, בינך לבין עצמך, בינך לקב"ה, בינך לחברה, למשפחה לבעלך,

כך יש סיכוי יותר גדול שהוא ירצה לאמץ חלק מתפיסת העולם שלך.

אשריך!

בברכה,

דני ארגמן