תגובה לתשובה

חדשות כיפה הרב דוד לוי 24/10/14 13:24 ל בתשרי התשעה

שאלה

כבוד הרב

תודה רבה על תשבותך חיזקת את אמונתי אני מבינה עכשיו שזה לא סוג של תיקון או עונש כי זה ספק שכרסם בי.

אני אשתדל להתחזק במצוות ןלחנך את בנותיי בדרך התורה כל מה שעושה ה' לטובה עושה .אני משערת שגם הלחץ החברתי גרם לנו להיות לחוצים כל כך.אני ובעלי קראנו את התשבות שלך אתמול ודברנו על זה בפתיחות החלטנו לא לדבר ולתעצב יותר על נושא זה וולהשתדל כמה שאפשר לתת לאנשים להשפיע עלינו. מה שנחליט בהמשך הילודה יהיה בהתאם לכוחתנו ובעז" ה יזכה אותנו בורא עולם גם לקיים מצווה פרייה ורבייה.וגם אם לא לקבל הכל באהבה.

תודה רבה היינו כ" כ צריכים חיזוק

שבת שלום וחודש טוב

תשובה

תודה

ישמע ה' תפילותיכם

שבת שלום