אהבה לאדם שאינו בן זוג

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 14/09/14 13:46 יט באלול התשעד

שאלה

במסגרת עבודתי הכרתי אדם המספק שירותים למשרד.לאורך השנה דיברנו בטלפון כדי להזמין שירותים דרכו .בינתיים גיליתי שאני מחבבת אותו וחושבת עליו מה שאסור עלי וגם לו.כוון שאני נשואה עם ילדים.ניסיתי לשכוח ממנו והצלחתי אבל כל פעם זה חוזר. במחשבות. אני יודעת שלא שייך ולא מתאים. זה כל פעם חוזר.מה עושים?חודש אלול ואני רוצה לחזור בתשובה.

תשובה

בס"ד
שלום רב,

חובתך לסלק כל אפשרות להמשך תקשורת ביניכם. לא לדבר אתו בכלל.
תדאגי שמישהו אחר יהיה אתו בקשר לשירותים במשרד ולך לא יהיה שום דיבור אתו - כלום.
הניתוק הממשי ממנו יביא גם לניתוק רגשי.
אם בכל זאת את נזכרת בו, תובילי את ראשך לחשוב על דברים אחרים (אי אפשר לסלק מחשבות אבל אפשר למלא את הראש במחשבות אחרות, בריאות וטובות) תחשבי על המשפחה שלך ועל הילדים שלך וכו' כך גם הראש יתרחק ממנו.

בדרך הזאת תצליחי לתקן ולשוב בתשובה שלימה.
שנה טובה!