כמדי ערב, ערוץ 14 שידר אתמול (ה') את תוכנית הדגל שלו, "הפטריוטים". אלא שהמגיש המזוהה עם התוכנית, ינון מגל, נעדר מהמסך. בעקבות כך, התוכנית חוותה ירידה משאר התוכניות שהיו השבוע.

"הפטריוטים" מתרסקת

ברצועת הפריים טיים, התוכנית של קשת 12, "הבריחה", הובילה את הטבלה עם 10.8% רייטינג. במקום השני נמצאת "הפטריוטים" של ערוץ 14 עם 7.1% רייטינג, במקום השלישי "אסנהיים (אילנה ארדה)" של ערוץ 13 עם 6.5% רייטינג, במקום הרביעי "דאבל על הכסף" של כאן עם 4% רייטינג, ובמקום החמישי "הערביסטים" של i24 עם 0.9% רייטינג.

בגזרת החדשות, במקום הראשון הגיעה מהדורת חדשות 12 עם 13.8% רייטינג, ובמקום השני מהדורת חדשות 14 עם 6.9% רייטינג. במקום השלישי מתייצבת מהדורת חדשות 13 עם 6.1% רייטינג, במקום הרביעי מהדורת חדשות כאן עם 3.4% רייטינג, ובמקום החמישי מהדורת החדשות של i24 עם 1.3% רייטינג.