שינוי על המסך של ערוץ 14: המגישה יערה זרד הודיעה כי החליטה לסיים את תפקידה כמגישה יומית בערוץ, לאחר תקופה שבה שקלה את המשך דרכה. זרד צפויה להיפרד השבוע מההגשה הקבועה, אך לא תעזוב לחלוטין את הערוץ ותמשיך להופיע בו בהמשך.
"זו לא הודעת פרידה"
בהודעה שפרסמה, הסבירה זרד כי ההחלטה מגיעה לאחר שנה מורכבת בחייה האישיים, ומתוך רצון להתפתח בכיוונים נוספים. "עברתי שנה מורכבת מאוד בחיי האישיים והחלטתי לצאת לדרך קצת שונה ומיוחדת. לקחת על עצמי פרויקטים מחוץ לערוץ ולפתח דברים נוספים שמעסיקים ומעניינים אותי", כתבה.
לצד ההודעה על סיום ההגשה היומית, ביקשה זרד להבהיר כי היא אינה נפרדת מהערוץ. "זו לא הודעת פרידה, אמשיך להופיע בערוץ 14, פשוט בתדירות פחותה", כתבה, והוסיפה מסר לצופים שליוו אותה לאורך התקופה: "אין על צופי ערוץ 14 נמשיך להיפגש על המסך".
זרד התייחסה גם למקום שתפס הערוץ בשנים האחרונות בתקשורת הישראלית, והביעה גאווה על חלקה בעשייתו. "ערוץ 14 עשה מהפכה של ממש בתקשורת ובשיח הישראלי בכלל ואני גאה על החלק שיש לי בכך", כתבה בהודעתה.
זרד החלה את דרכה בתקשורת ובדיגיטל לאחר לימודיה האקדמיים. בתחילת דרכה עבדה באתר ערוץ הידברות ובעיתון "מקור ראשון", ובהמשך הגישה תוכנית משותפת עם יאיר נתניהו ברדיו גלי ישראל. במהלך מערכת הבחירות לכנסת ה-21 יצאה להפסקה מעבודתה בתקשורת ושימשה כדוברת מטה ההסברה של הליכוד. כעת היא מבקשת לפנות זמן לפרויקטים נוספים, תוך שמירה על הקשר עם ערוץ 14 ועם הצופים.