איש התקשורת איתמר פליישמן יצא היום (א') במתקפה חריפה נגד עופר וינטר, והתייחס להתנהלותו מול כלי התקשורת ולבחירתו להמשיך להתמודד בבחירות. בשיחה עם שרון גל, פליישמן הבהיר כי מבחינתו, היחס לתקשורת הוא מדד משמעותי לבחינת התנהלותו של מועמד פוליטי.
מעורר סימני שאלה
"אני לא הייתי שותף לעניין הזה ש'וינטר הוא בנט', אבל אני בוחן פוליטית", אמר פליישמן. לדבריו, העובדה שווינטר מוכן להתראיין בערוץ 12 אך לא בערוץ 14, לצד הסרטון שפרסם, מעוררת אצלו סימני שאלה.
"כשאני רואה אדם שאומר לי כן, אני אלך לערוץ 12 ולא אני לא אבוא לערוץ 14, ואז יוצא הסרטון הביזיוני הזה שהוא הוציא, אני מתחיל לדאוג", אמר. בהמשך הוסיף: "אולי עדיף שלא יעבור. אולי עדיף שיישאר בחוץ".
"הפקרות טוטאלית לחלוטין"
פליישמן המשיך לתקוף את וינטר ואמר כי היחס לתקשורת הוא בעיניו "הנייר לקמוס מהחשובים שיש". הוא טען כי וינטר הפגין פחדנות כשבחר שלא להגיע להתראיין בערוץ 14, והוסיף: "יש לך אומץ ללכת למקומות אחרים ולא לבוא להתמודד".
בהמשך מתח פליישמן ביקורת גם על עצם ההחלטה של וינטר להמשיך במרוץ, וכינה אותה "הפקרות טוטאלית לחלוטין". הוא טען כי מדובר בהתעקשות שאין לה הסבר, והוסיף כי הסיכוי של וינטר להצליח בבחירות נמוך, לדבריו, "לפי כל מדד וכל מפתח".