הסערה סביב העימות בין דנה ורון לשמעון ריקלין נמשכת. במהלך תוכניתה הבוקר (ד') התייחסה ורון לגל התגובות שקיבלה לאחר השידור וסיפרה: "עוד לא הספקתי להניח את המיקרופון והטלפון שלי פשוט התפוצץ מההודעות. נאצות, טוקבקים, איך את מעזה לבקר את ראש הממשלה, את כפוית טובה, את ממליכה את השמאל". לדבריה, "היו אנשים שפשוט איבדו את העשתונות כאילו כל מי שמעלה שאלה ביטחונית אמיתית הוא פתאום בוגד במחנה".

"אנשים הבטיחו לי שיטפלו בי שלא אעבוד יותר בערוץ"

ורון סיפרה כי חלק מהתגובות שקיבלה כללו גם איומים לפעול נגד המשך עבודתה בערוץ. "אנשים הבטיחו לי שיטפלו בי שלא אעבוד יותר בערוץ, איך אני מעיזה? הליכוד כבר יטפל בך?", אמרה. הדברים מגיעים לאחר העימות עם ריקלין, שבמהלכו הטיח בה המגיש: "את כפויה טובה", לאחר שורון טענה כי קיים איום מרצועת עזה והעבירה ביקורת על המדיניות הישראלית.

לצד זאת, ורון הבהירה כי הביקורת שלה אינה מבטאת התנגדות לנתניהו. "אקדים ואומר שאני מאמינה באמונה שלמה שראש הממשלה שלנו הוא המנהיג הראוי ביותר לגוש הימין בימים הגורליים האלה", אמרה. היא הוסיפה: "זה לא אומר שאין לי ביקורת, וכמו שאני משמיעה כאן ביקורת נוקבת ביותר מדי יום על גוש השמאל. מותר גם לי מדי פעם לבקר פנימה". לדבריה, הביקורת נובעת דווקא מהרצון לראות הכרעה ברורה בעזה.

"עזה צריכה להיות מוכרעת", אמרה ורון, והוסיפה כי לדעתה עדיין מוקדם להתבסם מהישגי המלחמה. "סיוע הומניטרי עדיין נכנס לעזה וחמאס ממשיך להתעשר ממנו מדי יום. תת הקרקע קיים. אי אפשר להתבשם עדיין מההישגים הגדולים באמת". בסיום פנתה לנתניהו ואמרה: "ראש הממשלה בנימין נתניהו, זוהי הציפייה של עם ישראל ממך", והבהירה כי מבחינתה "דברי המחאה שלי באים מתוך הבנה ברורה שאין מישהו אחר שיבצע את העבודה למעט ראש הממשלה".