כתבת כאן חדשות אנה פינס, הודיעה אמש (ב') בפוסט שהעלתה לרשתות החברתיות כי היא מתחילה תפקיד חדש בערוץ ככתבת מגזין ותחקירים וגם כמגישה. פינס סיקרה בחמש שנים האחרונות את אזור תל אביב והמרכז והשתתפה השנה במשלחת המיוחדת של כאן שסיקרה את המונדיאל.

"חמש שנים של התרוצצות מזירה לזירה"

בפוסט ברשתות החברתיות כתבה פינס: "בקרוב אתחיל דרך חדשה בבית האהוב כאן חדשות. אחרי חמש שנים של התרוצצות מזירה לזירה הגיע הזמן להגשים חלום נוסף ולהתחיל את האתגר הבא", פינס הוסיפה: "מחכה לסיפורים שלכם ונמשיך להפגש על המסך ובלטפורמות השונות".

פינס החלה את דרכה ככתבת לענייני תל אביב והמרכז בגלי צה"ל, בסיום תפקידה הצטרפה הכתבת לכאן חדשות והמשיכה לסקר את אזור תל אביב והמרכז לצד יונתן רווה שסיקר את האזור ברדיו של התאגיד. אנה היא גם בתם של המגיש גיא פינס ואשת התקשורת רותי רודנר.