ערוץ 14 שידר אמש (ב') את מהדורת החדשות המרכזית ולאחריה את תוכנית הדגל "הפטריוטים", כמו בכל ערב, אך הפעם הערוץ רשם ירידה משמעותית בנתוני הצפייה. המהדורה בהגשת מגי טביבי זכתה ל-5.8% רייטינג, לעומת 6.2% יממה קודם לכן. במקביל, "הפטריוטים" בהגשת ינון מגל רשמה 6.6% רייטינג, לאחר שיממה קודם לכן הגיעה ל-9.2%, בין היתר בעקבות הראיון עם ראש הממשלה בנימין נתניהו באותו הפרק.

ערוץ 14 ספג התרסקות כפולה

במקום הראשון מהדורת חדשות 12 עם 13% רייטינג, ובמקום השני חדשות 14 עם 5.8% רייטינג. במקום השלישי ניצבת מהדורת חדשות 13 עם 4% רייטינג, במקום הרביעי חדשות כאן עם 3.7% רייטינג, ובמקום החמישי חדשות i24 עם 1.3% רייטינג.

התכנית של קשת 12, "מאסטר שף", מובילה את טבלת הפריים טיים עם 12.8% רייטינג. במקום השני נמצא גמר "פאוור קאפל" של רשת 13 עם 8.1% רייטינג, במקום השלישי "הפטריוטים" של ערוץ 14 עם 6.6% רייטינג, במקום הרביעי "ארבע חתונות" של כאן 11 עם 5.6% רייטינג, ובמקום החמישי "הישראלים" של ערוץ i24 עם 0.2% רייטינג.