בעקבות ציוץ של גיא מרוז על שקמה ברסלר, בו כתב כי הוא לא מחבב אותה למרות שהיא "נורא יפה", עיתונאי "הארץ" אורי משגב כתב לו: "אני לא מחבב אותך. מעולם לא חיבבתי. משהו בך מתקרנף ופופוליסטי, נטול רגש ואמת, מביך ופאתטי. חבל", והוסיף :"משהו שם נורא מכוער ומסוכסך מבפנים. בהצלחה בשפרור ובליקוק לנתניהו ולינון מגל".

את דבריו חתם משגב ב"עצה": "ממליץ שתחזור לחפש עבודה כי בקרוב יהיו צמצומים בערוץ הזבל ומניסיון העבר אתה הראשון שיזרקו לאשפתות".
מרוז לא נשאר חייב והגיב בציוץ נוסף: "מתברר שאורי משגב לא מחבב אותי ואף הפחיד שעוד מעט אהיה מובטל. אז עוד מעט אספר על הקריירה של משגב אל מול מה עשיתי אני ונשקול האם הגיוני שיבקר אותי ויאיים שלא תהיה לי עבודה. אגב רק כדי שבינתיים יירגע - יש לי המון כסף ואם הוא בדוחק אשמח להלוות לו קצת", וסיים בפנייה למנחה "הפטריוטים": "ינון, מפטרים אותי?".