חודש לאחר שהיא ובעלה עודד מנשה הוחלפו בהגשת תוכנית הבוקר לטובת דנה ורון, עדן הראל הודיעה אמש (שבת) על הצעד הבא שלה בערוץ 14. הראל סיפרה כי היא עובדת על שתי תוכניות חדשות שיעלו בהמשך בערוץ - תוכניות ריאיונות קצת אחרת וסדרת דוקו על הצעירים שמתחזקים. "תודה להשם על הזכות ליצור ולעשות פרויקטים שאני אוהבת. כלום לא מובן מאליו", כתבה.
"תודה להשם על הזכות ליצור ולעשות פרויקטים שאני אוהבת"
הראל החלה לשדר בערוץ 14 לפני כשלוש שנים יחד עם בעלה עודד מנשה. לפני כשנה הודיעה ברשתות החברתיות על עזיבתה, ובנובמבר האחרון חזרה להגיש את התוכנית לצידו. לאחר הפרישה, חשפה את הסיבה לעזיבה: "הרגשתי שאני לא מדויקת עם הלב שלי", השיבה לעוקבת ששאלה, "התכנית תפסה כיוון יותר מלחמתי פוליטי וזה פשוט קשה לי". כאמור, לפני חודש השניים הפסיקו להגיש את התוכנית ומי שהחליפה אותם היא אשת התקשורת דנה ורון.
נזכיר כי לפני כחודשיים וחצי הראל הודיעה כי בקרוב תחל להנחות תוכנית חדשה בערוץ 14. "היה לי חלום, ליצור סדרת דוקו, החיפוש אחר האושר וחלומות נועדו שנגשים אותם. זה לא היה קל וקיבלתי הרבה לא בדרך, אבל לא ויתרתי", כתבה. הראל הסבירה כי המשיכה להילחם על הגשמת החלום משום שידעה ש"זאת שאלה שכולנו מתעסקים איתה". עוד שיתפה על הסדרה: "אני כל כך מתרגשת לחלוק איתכם את המסע שלי. תודה לערוץ 14 שהסכימו לעשות את זה".