התוכנית "מפגש קצוות" שמובילה נוה דרומי בערוץ i24NEWS כבר ידעה לא מעט סערות. הפעם הגיעה לאולפן אלוף המשנה במיל' אסף פיזר כהן, שהיה סכן מפקד ב-8200, כדי להתראיין על מבצע "שאגת הארי". אלא שכאשר נשאל על הבחירה שלו לעודד סרבנות טרם המלחמה הוא ביקש לפוצץ את הריאיון מיד.
הריאיון עם נוה דרומי יצא משליטה
דרומי שאלה האם הוא שלם עם מעשיו, וכהן סירב להגיב: "אני רוצה להפסיק את הריאיון, זה לא מה שבאתי לדבר עליו", ביקש. "לא באתי לדבר על אי-ההתנדבות. איתי סוכם שמדברים על איראן, על זה אני לא מוכן לדבר. אני חושב שזאת סוגיה שהייתה נכונה לתקופה מסוימת, היא פשוט רלוונטית לתקופה נוכחית". כשדרומי ניסתה להמשיך, הוא הוסיף בסערה: "תעצרו את המצלמה, אני לא מוכן להמשיך. אני יודע שזה מצולם, לא יודע מה תעשו עם זה אחר כך, את זה אני לא מוכן. לא לזה נרשמתי".
לקראת סיום הריאיון דרומי ניסתה שוב לחתור לנושא, וכששאלה אם היה עושה זאת שוב הוא חזר להתעקש: "אני חושב שזאת שאלה לא רלוונטית ושוב חזרנו לקטע מהריאיון שאני לא מוכן שיהיה. אם אנחנו נכנסים לדברים האלה אל תשדרו את הריאיון".