לא בשידור חי: הסיבה לצעד החריג בפתיחת "האח הגדול"

לאחר שנדחתה בכמה ימים, העונה החדשה של "האח הגדול" החלה. בניגוד לעונות קודמות הפרק לא שודר בשידור חי והכניסות של הדיירים החדשים הוקלטו מראש. הסיבה לכך היא חשש מאזעקות באזור הבית

חדשות כיפה חדשות כיפה 11/03/26 11:56 כב באדר התשפו

עקבו אחרינו בגוגל

לאחר עונה מוצלחת שהסתיימה בתחילת השנה, אמש (ג') נפתחה העונה השמינית של "האח הגדול". אם צפיתם אתמול בתוכנית ודאי שמתם לב שהכיתוב "בשידור חי" נעדר מהמסך. בשל חשש מאזעקות באיזור הבית השוכן בנווה אילן, הוחלט לצלם את הכניסות של הדיירים החדשים מראש. כך שלמעשה בזמן שידור הפרק הדיירים היו כבר בבית.

בגלל המצב הביטחוני: הכניסה לבית האח הגדול הוקלטה מראש

תוכנית הריאליטי המשודרת בערוץ 13 הייתה אמורה להתחיל במוצאי השבת האחרונה אך בעקבות המצב הביטחוני מועד הפתיחה נדחה לאתמול. בהודעה שפורסמה אז מטעם הערוץ נכתב: "לאור המצב הביטחוני ובהמשך להערכות מצב שוטפות שאנו מקיימים, אירוע הכניסה של האח הגדול נדחה ליום שלישי ה-10.3. אנחנו יודעים שאתם כבר לא יכולים לחכות. גם אנחנו לא".

לא בשידור חי: הסיבה לצעד החריג בפתיחת "האח הגדול"
האח הגדול, צילום: Shlomi Cohen,Flash90