הפרק הראשון של "ריסט", הסדרה החדשה של אדיר מילר בערוץ 12, שודר אמש (ג') בשעת הפריים טיים, והשיג את הנתון הגבוה ביותר להשקה של סדרת דרמה ב-5 השנים האחרונות. למקום השני, בפער גדול מהלהיט החדש של ערוץ 12, הגיעה "משחקי השף" בהובלת השף אסף גרניט.
אדיר מילר השיג נתון מדהים לקשת 12
בקטגוריית הפריים טיים, הסדרה של אדיר מילר - "ריסט" של ערוץ 12 הגיעה למקום הראשון עם 20.8%. "משחקי השף" של ערוץ 13 הגיעה למקום השני עם 9.1% רייטינג. "הפטריוטים" של ערוץ 14 הגיעה למקום השלישי עם 8.7%. "זהו זה!" של ערוץ 11 הגיעה למקום הרביעי עם 5.4% רייטינג. למקום החמישי והאחרון הגיעה "הישראלים" של i24news עם 0.3% רייטינג.
בקטגוריית החדשות, המהדורה של ערוץ 12 הגיעה למקום הראשון עם 15.2% רייטינג. המהדורה של ערוץ 14 הגיעה למקום השני עם 7.9% רייטינג. המהדורה של ערוץ 13 הגיעה למקום השלישי עם 5.6% רייטינג. המהדורה של ערוץ 11 הגיעה למקום הרביעי עם 2.9% רייטינג. למקום החמישי והאחרון הגיעה המהדורה של i24news עם 1.2% רייטינג.