תכנית הריאליטי של רשת 13, "אהבה חדשה", עוזרת לה לשמור על המקום השני בטבלת הרייטינג. אתמול (ד') השיגה "הפטריוטים" נתון גבוה, אך נאלצה להסתפק במקום השלישי בעקבות ההצלחה של רשת.

"אהבה חדשה" עוקפת את "הפטריוטים"

מי שהובילה את הטבלה היא "ארץ נהדרת" בקשת 12, עם 17.7% רייטינג. במקום השני "אהבה חדשה" עם המנחה מאיה ורטהיימר, עם 10.1% רייטינג. במקום השלישי "הפטריוטים" בערוץ 14 עם 9% רייטינג ובמקום הרביעי "החוקר והרב" בכאן 11 - עם 3% רייטינג. במקום האחרון "הישראלים" בערוץ 15 עם 0.5% רייטינג.

בחדשות, הובילה המהדורה של ערוץ 12 עם 15.1% רייטינג. במקום השני המהדורה של ערוץ 14 עם 7.5% רייטינג ואחריה מהדורת חדשות 13 עם 6.1% רייטינג. במקום הרביעי כאן 11 עם 3.4% רייטינג למהדורה ובמקום האחרון עם עלייה קלה המהדורה של ערוץ i24NEWS עם 1.8% רייטינג.