לאחר מספר חודשים, העונה הנוכחית של "הכוכב הבא" הגיעה אמש (ג') לסיומה, עם בחירתו של נועם בתן לייצג את ישראל באירוויזיון. העונה הנוכחית הייתה מוצלחת במיוחד, ונחתמת בנתון מטורף של 24% רייטינג, שהם 690 אלף צופים. קשת 12 ניצחה את כל המתחרים, כאשר "הפטריוטים" של ערוץ 14 ו-"משחקי השף" של ערוץ 13 קיבלו נתונים נמוכים מ-10% רייטינג.

גמר "הכוכב הבא" עם 24% רייטינג

בקטגוריית הפריים טיים, גמר "הכוכב הבא" של קשת 12 הגיע למקום הראשון עם 24% רייטינג. למקום השני הגיעה "הפטריוטים" של ערוץ 14 עם 9% רייטינג. את המקום השלישי תפסה "משחקי השף" של רשת 13 עם 7.8% רייטינג. למקום הרביעי הגיעה "זהו זה" של כאן 11 עם 2.5% רייטינג. למקום החמישי והאחרון הגיעה "הישראלים" של i24news עם 0.6% רייטינג.

בקטגוריית החדשות, המהדורה של ערוץ 12 תפסה את המקום הראשון כמו בכל ערב, עם 13% רייטינג. את המקום השני תפסה המהדורה של ערוץ 14 עם 8.3% רייטינג. למקום השלישי הגיעה המהדורה של ערוץ 13 עם 5.2% רייטינג. אחריה הגיעה המהדורה של ערוץ 11 עם 3.3% רייטינג. למקום החמישי והאחרון הגיעה המהדורה של i24news עם 0.9% רייטינג.