בזמן שהמהומות באיראן לא שוכחות, עם קריאות להפלת המשטר וניתוק ערוצי הטלוויזיה והאינטרנט, דווקא הטלוויזיה בישראל ממשיכה לשמור על שגרה עם נתוני הובלה של ערוץ 12, שמצליח להשיג יותר מפי שתיים מהמתחרים שלו במהדורות החדשות המרכזיות ובפריים טיים.
ערוץ 12 במקום הראשון
המהדורה המרכזית של חדשות 12 בהנחיית דני קושמרו מובילה במקום הראשון עם נתון של 15.2 אחוזים, כאשר במקום השני מגיעה המהדרוה המרכזית של חדשות 14 עם מגי טביבי שמקבלת חצי מעט יותר מחצי מזה עם 7.8 אחוזים. במקום השלישי נמצאת המהדורה של חדשות 13 עם 5.7 אחוזים וברביעי מהדורת חדשות כאן 11 עם 3.2 אחוזים.
כאמור, גם בגרת הפריים טיים קשת רושמת ניצחון מוחץ כאשר התוכנית עובדה עם אילנה דיין משיגה נתון של 15.8 אחוזים, זאת לעומת הפטריוטים של ינון מגל שמקבלת גם כאן 7.8 אחוזים. האמריקאים של רשת 13 מקבלת נתון של 4.2 אחוזים בעוד האחוזון העליון עם שחר חסון מסיימת את הערב עם 3.5 אחוזים.