שבוע אחד לפני סוף שנת 2025, אקו"ם - האגודה הפועלת לשמירת זכויותיהם של היוצרים הישראלים, פרסמו הבוקר (ג') את דירוג השירים, הזמרים והזמרות המושמעים והמושמעות ביותר במהלך השנה החולפת. הדירוג מבוסס על נתוני מערכת AcumOnAir, שמבצעת ניטור שוטף של שידורי הרדיו בישראל, ומקיפה 34 תחנות רדיו ארציות ואזוריות.

פאר טסי במקום הראשון

למקום הראשון ברשימת השירים המושמעים ביותר הגיע הזמר פאר טסי עם הלהיט "מה יהיה מחר". את המקום השני ברשימה תפסה נסרין עם "לא לפנות אליי", אחריה הגיע ששון שאולוב עם "תמיד אותי". למקום הרביעי הגיעה הזמרת המצליחה אודיה עם הלהיט "פרפרים". את החמישייה הראשונה סגרה נציגת ישראל האחרונה לאירוויזיון, יובל רפאל, עם "new day will rise".

בקטגוריית הזמרים המושמעים ביותר דורג אייל גולן במקום הראשון, במקומות השני והשלישי ממוקמים אריק איינשטיין ז"ל ושלמה ארצי. את המקום הרביעי תפס הזמר המצליח עומר אדם, ואת החמישייה הראשונה חתם פאר טסי. בקטגורייץת הזמרות המושמעות ביותר דורגה שרית חדד במקום הראשון, כשאחריה אודיה, עדן בן זקן, אגם בוחבוט ויהודית רביץ.