מספר שבועות לאחר שהעיתונאי חיים לוינסון הודיע על עזיבתו את קשת 12 ומהגשת התוכנית השבועית עם אשת התקשורת אופירה אסייג, בעקבות החשיפה שטענה כי קיבל מאות אלפי שקלים מיועצו לשעבר של ראש הממשלה נתניהו, ישראל איינהורן, החשוד בפרשת "קטאר גייט" ו"הבילד" - הבוקר (ג') הוא הגיש את תוכנית הבוקר עם ינון מגל ברדיו 103FM, ושם טען כי הוא זה שביקש לעזוב את קשת 12.
לוינסון: "החלטתי לעזוב את 'קשת', אם הייתי חוזר למסך זה היה מעורר סערה רבתי ומזיז את הפוקוס מהתוכנית" | מגל: "אז ממה כבודו מתפרנס בימים אלה?" | לוינסון: "אני משדר איתך אני לא יודע אם משלמים לי מספיק אם לסבול אותך אבל זה בוודאי לא בהתנדבות" | צפו >>@YinonMagal @chaimlevinson pic.twitter.com/slXtUGKq2S
— 103FM (@radio103fm) December 9, 2025
"אם הייתי חוזר למסך זה היה מעורר סערה"
לוינסון טען: "אם הייתי חוזר למסך זה היה מעורר איזה סערה רבתי ומיותרת ומסיתה את הפוקוס", אמר לוינסון. מגל הגיב לו: "לא היה לך כוח". לוינסון הכחיש במהירות את טענתו של שותפו להגשה: "מהתוכנית? לא, אני חושב שזה היה מסית את הפוקוס מהתוכנית. אני חושב שבנסיבות האלה, זה היה נכון לסיים".
נזכיר כי לאחר הפרסום בעיתון "הארץ" בסוף חודש אוקטובר האחרון לוינסון התנצל: "טעיתי טעות חמורה עליה אני מבקש להתנצל. טעיתי בכך שלמרות שהפסקתי את הקשר לא שילבתי גילוי נאות מלא", וסיכם: "אמרתי את דעתי בעניין קטאר והחקירה. אני מאמין בנכונות דעתי בפרשת קטאר, שנוגעת גם לאנשים שאני מתעב, אבל הייתי צריך להציב לעצמי סטנדרט עיתונאי הרבה יותר גבוה שלא יחשבו שדעתי מוטה ממשהו. כשלתי ואני מתנצל על כך".