הערב הגדול של ינון מגל | רייטינג

תכנית הבית של ערוץ 14 הצליחה לטפס לנתון רייטינג גבוה ולתפוס את המקום השני בטבלת הרייטינג, למרות שעמדה בתחרות מול שתי תכניות ריאליטי מצליחות

תהילה שינובר תהילה שינובר, חדשות כיפה 24/11/25 09:41 ד בכסלו התשפו | עודכן בתאריך 24/11/25 15:37

הערב הגדול של ינון מגל | רייטינג
ינון מגל,, צילום: אלוני מור

התכנית "הפטריוטים" בערוץ 14 שודרה אתמול (א') מול שתי תכניות ריאליטי מצליחות - "הכוכב הבא" של קשת 12 ו"ווארט" של רשת 13. למרות האתגר, הצליחה התכנית להשיג נתון רייטינג גבוה ולתפוס את המקום השני בטבלה.

"הפטריוטים" עם נתון גבוה

במקום הראשון, הפרק של "הכוכב הבא" עם 16.2% רייטינג. במקום השני "הפטריוטים" עם ינון מגל עם 9.2% רייטינג. במקום השלישי הפרק של "ווארט" עם 8.9% רייטינג ובמקום הרביעי פרק בסדרה שיצרה נועה קולר, "מקום שמח", עם 6% רייטינג לכאן 11. בתחתית הטבלה "הישראלים" בערוץ i24NEWS עם 0.3% רייטינג.

בחדשות, מהדורת ערוץ 12 הובילה עם 17.6% רייטינג. אחריה גם מהדורת חדשות 14 עם נתון גבוה, 9.3% רייטינג. במקום השלישי בטבלה המהדורה של ערוץ 13 עם 6.7% רייטינג, ומהדורת חדשות 11 עם 3.2% רייטינג. במקום האחרון מהדורת החדשות בערוץ 15 עם 0.9% רייטינג.