בשנתיים האחרונות הכתב הצבאי של ערוץ 14, הלל ביטון רוזן, עבד כמעט ללא הפסקה. בעבר הוא אפילו סיפר כי העבודה מסביב לשעון הובילה בסופו של דבר לגירושין מאשתו, שנה וחצי בלבד לאחר החתונה. כעת, כשהוכרזה הפסקת אש, החטופים החיים חזרו ורוב החללים שבו, ביטון רוזן מרשה לעצמו סוף סוף לקחת הפסקה.

הלל ביטון רוזן יוצא לחופשה

@hallel_bitton_rosen ניפגש בקרוב ♥️#ויראלי #פוריו #הללביטוןרוזן #foryou #hallelbittonrosen ♬ צליל מקורי - הלל ביטון-רוזן

בסרטון שפרסם בחשבון הטיקטוק שלו הודיע ביטון רוזן לצופים על היעדרותו מהמסך. "אחרי שנתיים של סיקור המלחמה גם זמני הגיע", הודיע, "ויאללה, חופשה. אני אחזור אליכם בכוחות מחודשים עם אנרגיה. לא לדאוג לי. אנחנו נמשיך ונעשה רק מה שטוב לעם וארץ ישראל". את הסרטון סיים במספר איחולים שהוא מקווה שיתרחשו עד שישוב: "בעזרת השם שגם היועמ"שית תהיה לכל הפחות תחת חקירה, ואני מקווה שאם החשדות נגדה יתבררו כנכונים אז גם במעצר. אולי כבר כתב אישום נגד הפצ"רית וחבורתה. העיקר שיהיה טוב לעם ישראל".