פאנליסט "הפטריוטים" יותם זמרי, עזב אתמול (ב') את האולפן במהלך השידור לאחר שאורח התוכנית, איש המחאה קובי ריכטר, לא יצא בפה מלא נגד סרבנות בצה"ל. זמרי ביקש לעזוב את השידור עד לסיום הריאיון עם איש המחאה והבהיר: "הבטחתי לעצמי אחרי 7.10 שאני עם אנשי אחים לנשק לא אשב באולפן".
"הפטריוטים" במקום השני בטבלה
למרות הדרמה, ואולי בגלל, הצליחה התכנית לכבוש את המקום השני בטבלת הרייטינג. את המקום הראשון תפסה "רוקדים עם כוכבים" בקשת 12 עם 16.9% רייטינג ואחריה "הפטריוטים" עם 7.2% רייטינג. במקום השלישי התכנית "מה קורה פה?" ברשת 13 עם 5.6% רייטינג. בכאן 11 עלתה התכנית "איפה היית בהתנתקות" והשיגה 3.3% רייטינג ובערוץ i24NEWS "הישראלים" עם 0.2% רייטינג.
במהדורות החדשות מוביל ערוץ 12 עם 14.7% רייטינג ובמקום השני מהדורת חדשות 14 עם 6.4% רייטינג. מהדורות חדשות 13 ו-11 במקומות השלישי והרביעי עם 4.6% ו-3.5% רייטינג בהתאמה. במקום האחרון מהדורת החדשות של ערוץ i24NEWS עם 0.3% רייטינג בלבד.