למרות העונה המצליחה של "האח הגדול" ברשת 13 ומולה תכניות הריאליטי בקשת 12, "הפטריוטים" בערוץ 14 מצליחה לשמור על יציבות יחסית עם נתוני רייטינג הנעים בין 7-9%. אתמול (ג') הגיעה התכנית לנתון נמוך מהרגיל, כזה שלא נראה כבר שבועות.
"הפטריוטים" התדרדרה
את הטבלה הובילה "האח הגדול" עם 18.5% רייטינג. "הזמר במסכה" בקשת 12 עם 16.3% רייטינג במקום השני. במקום השלישי "הפטריוטים" עם ינון מגל, עם 6.7% רייטינג הפעם. בכאן 11 השעשועון "הזירה" עם 3.6% רייטינג במקום הרביעי ובמקום האחרון "הישראלים" בערוץ i24NEWS עם 0.9% רייטינג.
מהדורת חדשות 12 הובילה עם 14.1% רייטינג בראש הטבלה, ואחריה מהדורת חדשות 14 עם נתון זהה לפריים טיים - 6.7% רייטינג - אך הפעם במקום השני. מהדורת חדשות 13 במקום השלישי עם 5.6% רייטינג ומהדורת חדשות כאן במקום הרביעי עם 3.4% רייטינג. מהדורת החדשות של ערוץ i24NEWS עם 1% רייטינג.