רגע לפני: פרטים ראשונים על העונה החדשה של "הזמר במסכה"

התחפושות כבר מוכנות, צוות השופטים דרוך, הקהל מתכונן לשאוג "מי זה?" ולפעור את הפה בהפתעה - רגע לפני שהעונה החדשה של "הזמר במסכה" עולה בקשת 12, פרטים ראשונים

חדשות כיפה חדשות כיפה 21/05/25 15:44 כג באייר התשפה

רגע לפני: פרטים ראשונים על העונה החדשה של "הזמר במסכה"
הזמר במסכה, צילום: ערן לוי

"הזמר במסכה", התכנית הכי נצפית בהיסטוריה של קשת 12, תעלה הערב (ד') למסך בעונה חדשה. השופטים צדי צרפתי, אופירה אסייג, שחר חסון וסטטיק מוכנים לניחושים, הקהל התכונן לשאגות "מי זה? מי זה?" וגם המנחה עידו רוזנבלום מתרגש. רגע לפני שניחשף למסכות ונעלה ספקולציות על כל אחת מהן, הנה פרטים ראשונים על העונה שתעלה הערב.

  1. בעונה הנוכחית יופיעו 19 מסכות, כשאחת מהן היא כמו שתיים. שבעה מהמתמודדים בחרו להתחפש לבעלי חיים, ארבעה אחרים הם דברי מאכל ומסכה אחת מיוחדת ושונה מכולן.
  2. רוב הדמויות מיוצרות במקביל, תוך זמן קצר מאוד של חודש וחצי-חודשיים.
  3. על כל תחפושת עובדים כ-20 אנשים, ביניהם: מעצבת גרפית, בובנאית, סנדלר, מהנדס, אמנית קרטון ועוד.
  4. גם עידו רוזנבלום, מנחה התכנית, אינו יודע דבר על זהות המשתתפים שמתחת למסכות - והוא מצא את עצמו מופתע במיוחד השנה ולא פעם אחת.
  5. יותר מ-750 שירים נבחנו לביצוע על ידי המשתתפים, בפועל יבוצעו קצת יותר מ-100.
  6. יש דמויות שהרעיון שלהן קיים כבר מעל לשנה והתחילו לעשות עליהן מחקר וטסטים בסטודיו עוד הרבה לפני שהתחילה העבודה על העונה.
  7. יש תחפושת אחת ששוקלת יותר מ-10 קילו.
  8. יש דמות שהמנגנון שלה יוצר בקנדה, ובארץ הוסיפו לו מנוע של מיטה מתכווננת.
  9. יש דמות שהוכנו עבורה עשרות כדורי מראות ירוקים מאפס.
  10. גם הרקדנים וזמרי הליווי לא יודעים עם מי הם מופיעים ומגלים את זה עם הצופים בבית.