אל מול תכנית "הפטריוטים" ששודרה אתמול (ה') בערוץ 14 בהגשתו של יותם זמרי, שודר בקשת 12 פרק נוסף בתוכנית "עובדה" שהוקדש לסיפורו של שורד השבי עומר שם טוב. אחרי שבפרק הקודם דיין התרסקה לנתון משפיל במיוחד שלא נראה במשך יותר משנת שידורים, אמש היא הכפילה את תוכנית "הפטריוטים", המתחרה המובילה של ערוץ 14.
"הבוגדים" במקום הראשון
התחקיר של "עובדה" השיג 16.5% רייטינג ברצועת הפריים טיים, ורשם פער גדול מהתכנית של ערוץ 14 שהשיגה 8.4% רייטינג במקום השני. את המקום השלישי תפסה התכנית "המרדף" בכאן 11 עם 5.6% רייטינג ובמקום האחרון "אזהרת מסע: אתונה" ברשת 13 עם 3.7% רייטינג.
גם במהדורות החדשות הוביל ערוץ 12 עם 13.7% רייטינג ואחריו ערוץ 14 עם מהדורת החדשות בהגשת מגי טביבי שהשיגה 7.2% רייטינג. מהדורת חדשות 13 עקפה כצפוי את כאן 11, הראשונה עם 5.8% רייטינג והשנייה עם 3% רייטינג.