הקרב בין מגי טביבי לאודי סגל הסתיים בניצחון מוחץ | רייטינג

למרות הכישלון של התכנית שמחליפה את "הפטריוטים" ברצועת הפריים טיים, מהדורת החדשות המרכזית של ערוץ 14 מצליחה להישאר יציבה ולשמור על המקום השני בטבלת הרייטינג

תהילה שינובר תהילה שינובר, חדשות כיפה 16/04/25 09:24 יח בניסן התשפה

הקרב בין מגי טביבי לאודי סגל הסתיים בניצחון מוחץ | רייטינג
אודי סגל ומגי טביבי, צילום: Yonatan Sindel/Flash90/ללא

זה אמנם לא השבוע של ערוץ 14, עם התכנית "מעגל השנה" המחליפה את "הפטריוטים" ומספקת נתוני רייטינג נמוכים מהרגיל, אך לפחות מהדורת החדשות המרכזית בהגשת מגי טביבי מצליחה להישאר יציבה במקום השני.

מהדורת חדשות 14 במקום השני

במקום הראשון מהדורת חדשות 12 מובילה עם 15.6% רייטינג. מהדורת חדשות 14 במקום השני עם 6.7% רייטינג ומהדורת חדשות 13 עם אודי סגל במקום השלישי עם 4.5% רייטינג. במקום האחרון מהדורת חדשות 11 עם 4.4% רייטינג.

ברצועת הפריים טיים הובילה התכנית "חשיפה" עם חיים אתגר בקשת 12, עם 12.1% רייטינג. "בואו לאכול איתי" של כאן 11 שמרה על המקום השני עם נתון גבוה במיוחד - 9.4% רייטינג. התכנית "מעגל השנה" בהגשתם של יותם זמרי ואיתמר פליישמן נותרה במקום השלישי עם 5.7% רייטינג וברשת 13 שידרו שידור חוזר של "מהפכה של שמחה" ונותרו עם 2.5% רייטינג.