"לפיד, גנץ, עמית סגל וגם ראש הממשלה ורעייתו. כולכם מוזמנים לרדת למקלט"

יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן צפוי להתארח בתוכניתו של רוני קובן בכאן 11. קובן שיתף בחשבון ה-X שלו את מועד שידור הפרק, עם אזהרה לפוליטיקאים משמאל וימין, לראש הממשלה ורעייתו וגם לעמית סגל, מאחר ובפרק שישודר "יאיר גולן יורה - לכל הכיוונים"

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/01/25 15:00 כב בטבת התשפה

"לפיד, גנץ, עמית סגל וגם ראש הממשלה ורעייתו. כולכם מוזמנים לרדת למקלט"
בנימין ושרה נתניהו, צילום: FLASH 90

רוני קובן, מנחה התוכנית "פגישה" בכאן 11, פרסם בעמוד ה-X שלו תמונה עם יאיר גולן שעתיד להופיע אצלו בתוכנית מחר (ה'). קובן כתב "אזהרה" לפוליטיקאים מהקואליציה ומהאופוזיציה, לעמית סגל ולראש הממשלה ורעייתו, מפני יאיר גולן וטען כי הם כולם מוזמנים "לרדת למקלט".

"הוא יורה לכל הכיוונים"

"יאיר לפיד. בני גנץ. עמית סגל. סמוטריץ׳ ובן גביר. וגם ראש הממשלה ורעייתו. כולכם מוזמנים לרדת למקלט", כתב קובן ופירט את הסיבה להזמנה: "יאיר גולן יושב ראש הדמוקרטים מגיע מחר בערב לפגישה- והוא יורה, לכל הכיוונים. מחר בערב 21:30 בכאן".

נזכיר כי לפני שבועיים, יאיר גולן הודיע כי הוא פותח בהליכים משפטיים נגד חברי הכנסת מהקואליציה: טלי גוטליב מטעם הליכוד, ואלמוג כהן מטעם עוצמה יהודית. גולן תובע את חברי הכנסת בטענה של הפצת קונספירציות ושקרים ברחבי הרשת ומעל בימת מליאת הכנסת.

יאיר גולן

יאיר גולן , צילום: Yonatan Sindel/Flash90

"מי שישקר וירעיל - ישלם"

מגולן שלח מכתב לגוטליב ובו התראה בדרישה לפיצוי על סך 250,000 שקלים והתנצלות פומבית. גולן על התביעה: "אני נחוש לפרק את מכונת הרעל וכך אמשיך לעשות במלוא העוצמה. לא נפסח על אף מפיץ קונספירציות, שופר, או מרעיל ברשת. אנחנו נגיע לכל אחד מחלקי המכונה. מי שישקר וירעיל - ישלם וזה לא איום, זאת הבטחה".