מאז פרוץ המלחמה מתרוצצות שמועות רבות על הפרשייה החמורה שעדיין אסורה בפרסום. מגישת ערוץ כאן 11, אילה חסון, מבטיחה היום (ב') בעמוד ה-X שלה כי בכוונתה לפרסם מחר כתבה אודות הפרשייה. ברשות כתבה: "מחר יום שלישי כתבה על פרשת הסגן שהתחזה לסרן ומואשם בריגול חמור".
מחר יום שלישי כתבה על פרשת הסגן שהתחזה לסרן ומואשם בריגול חמור.
— Ayala Hasson. (@AyalaHasson) October 28, 2024
שתפו pic.twitter.com/YNGloyZykx
אלמוג כהן: "השמות בידיי והצוות שלי בודק שם שם"
מי שעוד מרבה לדבר על הפרשה הוא חבר הכנסת אלמוג כהן, בחודש ספטמבר האחרון חשף חבר הכנסת מעוצמה יהודית ברדיו גלי ישראל פרטים חדשים על פרשת המרגל שהסעירה את המדינה בחודשים הראשונים למלחמה ואמר כי "מי שהכניס אותו פנימה הוא קצין בדרגת סגן אלוף במיל' שמוכר לציבור הישראלי כאחד שהיה מאוד אקטיבי בתקופה של לפני השבעה באוקטובר".
"מדובר בחיכוך עם האנשים הבכירים ביותר בצבא"
כהן המשיך וחשף: "למרות מאמצי הפרקליטות, השב"כ וצה"ל להסתיר את השמות המושחרים, השמות בידיי והצוות שלי בודק שם שם. מדובר בחיכוך עם האנשים הבכירים ביותר בצבא. זו פרשייה חמורה שגרמה לדחיית התמרון הקרקעי ברצועת עזה".
חבר הכנסת הוסיף ואמר כי מחברת אחת של "המרגל" נתפסה: "במחברות היו כתובים פריטים שעשויים היו לשנות את פני המלחמה, גורלם של החטופים, מיקומים של בכירים מאוד בחמאס ודברים שמזעזעים את אמות הסיפים".