ערב מטורף לערוץ 14: ינון מגל עקף אפילו את מגי טביבי

תוכנית הדגל של קשת 12 שוב ניצחה את המתחרים בתוכניות הפריים טיים. חדשות 14 הגיעו למקום מכובד, זאת במקביל לעלייה בצופי תוכנית "הפטריוטים"

חדשות כיפה חדשות כיפה 16/09/24 11:03 יג באלול התשפד

ערב מטורף לערוץ 14: ינון מגל עקף אפילו את מגי טביבי
ינון מגל ומגי טביבי, צילום: סטודיו תומאס תומר שלום | צילום מסך ערוץ 14

ימים מורכבים עוברים על המדינה, ולעיתים אנחנו מוצאים נחמה בבריחה קולקטיבית אל עבר מסכי הטלוויזיה. כך גם צופי ישראל, שבחרו אמש בתוכנית המירוץ למיליון, ששוב כובשת את טבלת הרייטינג בקטגוריית הפריים טיים, במקביל להיאחזות היציבה של חדשות 12 בראש החדשות.

המירוץ למיליון - במקום הראשון

התחרות על עין הצופה בקטגוריית הפריים טיים הייתה לא מאוד צמודה, והמירוץ למיליון כבשה את הפסגה עם 18.4 אחוזים, שמהווים כ-469 אלף צופים. מיד אחריה האח הגדול של רשת 13 שחווה ירידה והגיעה ל-12.4 אחוזים. הפטריוטים בהגשת ינון מגל טיפסה ל-8.4 אחוזים, והפרק ה-4 בעונה החדשה של המפקדת בכאן 11 הגיע ל-4.1 אחוזים בלבד.

חדשות 12 כרגיל הובילה את טבלת החדשות עם 15.9 אחוזים שמהווים 395 אלף צופים. מיד אחריה חדשות 14 עם 7.9 אחוזים, שניצבים מעל חדשות 13 עם 6.6 אחוזים. חדשות כאן עם ערב עגום - 3.2 אחוזי רייטינג בלבד.