מחמיאה לקולגה החדשה: כתבת הכנסת והמגישה בערוץ 12 דפנה ליאל, ענתה לעוקביה בסשן שאלות ותשובות בסטורי בחשבון האינסטגרם שלה, והגיבה לשאלה על המעבר המפתיע של העיתונאי אלמוג בוקר. "הבוסים שלי שיחקו אותה", החמיאה ליאל ושיתפה תמונה של בוקר עצמו.
אלמוג בוקר, צילום: רונן אקרמן
כזכור, בצל המאבק של עובדי חדשות 13 וגל העזיבות מהערוץ, בוקר הודיע ביולי האחרון על עזיבתו ועל מעבר לערוץ המתחרה - ערוץ 12. "אני יוצא לדרך חדשה, אבל בוחר להמשיך באותה נקודה במפה", כתב בוקר, "העוטף. הדרום. זה הבית שלי. ובימים אלה כשאנחנו נלחמים על קיומנו, אין מבחינתי תפקיד חשוב יותר מלהיות הקול של התושבים. בעוטף. בדרום. אחרי 17 שנים אני עוזב את חדשות 13 ועובר לשמש ככתב וכפרשן הדרום של חדשות 12 ופרשן אולפן שישי".
דפנה ליאל: "אור השמש הוא המחטא הטוב ביותר"
בהמשך הסטורי, החמיאה ליאל לעמית סגל על חשיפת ההקלטות בין היועמ"ש לשעבר אביחי מנדלבליט ואפי נווה, שם פירסם תקשורת בין השניים שלכאורה סללה את הדרך למנדלבליט לתפקיד היועץ המשפטי לממשלה. "פרסום מצוין", כתבה, "אור השמש הוא המחטא הטוב ביותר".