Mzuza

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 13/12/01 09:51 כח בכסלו התשסב

שאלה

hi,

I would like to know in what side of the door we should put the Mzuza?

From the inside or the outside

Also how can I know that the Klaf is Kosher

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

hello
the mzuza needs to be from the outside in the rahgt side and you must yo buy klaf or mzuza from kosher shop

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן