אני לא מצליח לא להכנע ליצר הרע

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 26/05/24 20:40 יח באייר התשפד

שאלה

שלום הרב, אני בן 13 ושלשום נדרתי שאני למשך שבועים אומר כל יום סגולה לעזרה מה׳ ליצר הרע ובקשת סליחה מה׳ על כך שהוצאתי זרע לבטלה ואני באמת לא מצליח לנצח את יצר הרע וכל פעם שאני מוציא זרע לבטלה אני נכנס לדיכאון אני כל כך צריך עזרה בנוגע לזה, אשמח עם תעזור לי????

תשובה

שלום אח יקר

אשריך על הרצון הטהור.

עם הצער על הנפילות תשמח על זה שזה כואב לך ועל הצער הזה. בלי ייאוש. לקום קדימה.

קרא בבקשה את התשובה בקישור הבא, ואת התשובות שמופיעות בקישורים בתוכה.

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/1182437-1/

תעדכן אתי בבקשה אם זה עוזר לך

כל טוב