מה דינו של רווק שהלך עם נשואה?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 26/05/24 18:17 יח באייר התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב

קרה לי מקרה שלעולם לא חשבתי שיקרה,אני תמיד הזהרתי אנשים קרובים אליי וגם כאלה שלא שזה החטא החמור ביותר ואיך הם לא מפחדים

אני מחובר לדת אומנם אני לא שומר שבבת אבל מניח תפילין קורא פיטום הקטורת לוקח על עצמי ברכות כאלה ואחרות נשמר מאוד מגזל שאצלי זה בדם עניין הגזל ותמיד פחדתי מהעניין הזה

אבל אז קרה מישהי שאני מכיר שנים נשואה,הכל היה רגיל עד שהתחילו שיחות מהצד שלה והתעיינות לגבי זיווג ועם מי אני נפגש

היינו מדברים בקטע של צחוק על דברים אינטימיים לעיתים רחוקות.

עד שיום אחד היא ביקשה שאשלח לה תמונה אינטימית

אני הייתי נגד זה והבהרתי לה שלא למרות שהיה בי את הפיתוי הגדול ואני מודה שלפעמים גם הייתי משדל אותה לזה שתבקש אחרי שהבהרתי לה שלא

ולבסוף זה קרה החלפנו אחד עם השנייה תמונות אינטימיות ומשם התחיל הבלאגן מהצד שלה היא נכנסה לזה חזק ופתאום רצתה להיפגש ולממש את רצונה,אני שהבנתי שפה זה כבר מוגזם ברמה קיצונית ודחיתי כל פניה ובקשה שלה למרות שיצר הרע היה בתוכי פה

אני נורא מפחד ורוצה שהדברים האלה יעלמו אצלי מכל הבחינות ,טעיתי מודה אבל שום דבר לא יצדיק את זה

אין דבר כזה לעשות כל פעם חטא ולתקן זה לא משחק

אבל אני רוצה לדעת מה עליי לעשות,שקלתי ללכת למקווה כי אולי רק פעם אחת בחיים בצעירותי הייתי אם אני זוכר אבל הרגשה שלי שזהו אני אבוד

תשובה

שלום וברכה

את הצעד הראשון כבר עשית.

עצרת. לא המשכת לעשות את העוול הגדול הזה.

גם כלפי הקדושה שנצטווינו עליה בתורה; גם בתחום בין אדם לחבירו - כלפי בעלה - שגם על כך נצטווינו בתורה.

גם את הצעד השני עשית.

אתה רוצה לתקן. לחזור. לשקם.

המקווה יכול להגיע בסוף. לא בהתחלה.

בהתחלה צריך לתקן במקום בו נפלנו. לקבל על עצמנו שלא ליצור שום דבר אינטימי, אפילו לא דיבור אינטימי, עם נשים נשואות.

בשום מצב, בשום הקשר.

וזאת גם כדי שלא לפגוע בקדושת ישראל, גם כדי שלא לפגוע בבעלה, גם כדי שלא לפגוע בעצמך, ולמעשה כמובן גם כדי שלא לפגוע בה.

ולאחר בניין החומה הזו הולכים למקווה להיטהר. לא לפני זה.

כל טוב ואור גדול