חתונה ברבנות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 24/05/24 07:10 טז באייר התשפד

שאלה

שלום

לאחרונה גיליתי שנולדתי מתרומת זרע של בנק הזרע בבית חולים קפלן. אמא שלי יהודיה.

אני מאורסת לבן זוגי והוא לא בקשר עם אבא שלו. אנחנו רוצים להתחתן ברבנות, האם זה אפשרי? מה עלינו לעשות כדי להתחתן?

תודה

תשובה

שלום לך ומזל טוב להחלטה להתחתן,

לרישום ברבנות צריך להביא ת"ז עדכנית, תמונה, תעודת נישואין או כתובה של ההורים שלך ויתכן שיבקשו אישור יהדות של אמא שלו (תעודת הנישואין של הוריך היא אישור היהדות עבורך).

נדרש בנוסף תשלום אגרה בסך של כ 800 ש"ח ובהמשך תעודת כשרות של אולם החתונות בו תתחתנו.

את הפרטים ניתן לראות גם באתר שלי - 'רבנות אבני חפץ'

בהצלחה, מזל טוב וחתונה בקרוב

דוד לוי