עין רעה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 09/05/24 20:40 א באייר התשפד

שאלה

אז ככה, יש לי בעיה שכל פעם שאני נפגש עם בן אדם אני ישר מחפש מה רע בו, ולמה יש לי סיבה לפסול אותו, ו״בגלל זה אני יותר טוב ממנו״,

אני ממש לא אוהב את התכונה הזאת בי, ואשמח מה לדעת איך אפשר לשנות זאת, ולהגיע למצב של עין טובה.

תודה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תנסה לכתוב כל יום עשרה דברים טובים שראית היום אצל אחרים ועשרה דברים טובים שעשית לאחרים.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ