איך לתקן זרע לבטלה בבקשה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/05/24 10:30 ב באייר התשפד

שאלה

בסד

כבוד הרב אני ממש מתחנן מה לעשות אם הוצאתי זרע לבטלה יש דרך של כפרה?

אני שומר כשרות מניח מדי פעם והולך לבית כנסת בחגים

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

לא כדאי כעת לעסוק בכפרות, תשתדל לעסוק בהוספת קדושה וטהרה, ללמוד ספרים שעוסקים בכך מבחינה רוחנית (שומר הברית, אשיב ממצולות, הרב הרוש ועוד' ספרים). ללמוד הלכות צניעות בין איש ואשה.עשה טוב. כמו כן כדאי להזכיר זאת בוודוי כל יום לפחות תקופה של שלשים יום. ואי"ה הקב"ה מביט ללב ורואה את אהבת ד' שיש לך.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

שבת