לגבי זוגיות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/04/24 22:11 טו בניסן התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב. רציתי לשאול באיזה גיל בימינו צריך כבר להיכנס לסוגיות לדעתך ואם אני למשל מרגיש שאני לא רוצה דבר כזה בחיים שלי זה בסדר בכוונה מבחינה הלכתית כי אני יודע שיש מצווה למשל פרו ורבו להתחתן אבל לא ממש רוצה.אמנם אני רק בן 19 אבל אני חושב שאני מעדיף כמו שאומרים את החיים המשעממים שלי כמו שהם היום. יש משהו שניתן לעשות כדי לכפר על זה למשל במקום שהכסף שאני מרוויח בעבודה שיום אחד יצא על משפחה זה בסדר שכדי לכפר על זה אתרום סכום כסף נכבד לצדקה וגם אתה יודע למשפחות נזקקות חקר סרטן יתומים וכדומה? תודה

תשובה

שלום וברכה

האם אני יכול להציע הצעה אחרת ?

להמתין.

להמתין כמה שנים. לא להחליט עכשיו החלטות כלשהן.

ובעוד כמה שנים לשאול את עצמך מחדש, או (מה שסביר יותר שיקרה) למצוא את עצמך חפץ מאוד בזוגיות.

כל טוב