אחרית הימים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 18/04/24 22:54 י בניסן התשפד

שאלה

בס״ד

ראיתי חדשות שהודיעו על קץ העולם כשיהיה ליקוי חמה מה שלא היה והוגזם גם יתר על המידה מה שעוד ראיתי ונראה יותר קרוב לאמת הוא שהליקוי חמה שהיה מעל נינוה ועכשיו אם כן האם זהו בעצם הסימן של בורא עולם לאמריקה להפסיק להצר לנו ולחזור בתשובה והאם באמת אם לא יעשו כן אמריקה תהפיך תוך 40 יום שזה כבר 31 מהיום ככה שמעתי בעצם שזהו הסימון כמו שהשם עשה לנינוה 40 יום השאלה האם זה נכון

תשובה

שלום וברכה

כדאי מאוד להפסיק להתעסק בסימנים האלה.

אין לדברים האלה שחר, והם למעשה הבלים מוחלטים.

כל עוד אין לנו נביא - לא ניתן לדעת מה יהיה בעתיד, והכל המצאות שאין להן שום משמעות.

כל טוב