שבר כוס מהחופה סגולה לזיווג

חדשות כיפה הרב דוד לוי 12/04/24 00:11 ד בניסן התשפד

שאלה

שלום רב,

בשנים האחרונות הייתי בכמה חתונות ולקחתי חתיכה מהכוס שהחתן שבר בחופה.

את כל השברים שמתי בשקית אחת, כל שבר עטוף עם שם הכלה שאוכל לדעת מאיזו חתונה. חברה שהתחתנה לא מזמן אמרה שהיא שמה את השבר מתחת לכרית, התחתנה תוך שנה.

רציתי לדעת אם בכלל זה נכון לקחת חתיכה מהכוס או שזה משהו שהוא אסור? קראתי באינטרנט מאדם קבליסט שזה יכול לעכב את הזיווג. הוא כתב שם גם על שתיית היין כסגולה לזיווג שזה אסור..

ואם מותר איפה אפשר לשים אותה?

תודה רבה

תשובה

שלום לך

אסור לישון עם שבר זכוכית מתחת לכרית.

כל השאר שייך לכל מיני דעות שאינני יודע האם יש בהם ממש.

הסגולה לזיווג:

להיות בעלת מידות טובות.

לדקדק במצוות, בדגש על ענינים שבינו לבינה.

לדעת מה את רוצה מעצמך בחיים.

להיות יציבה ומתמידה לאורך שנים בעבודה או בלימודים.

ובעיקר לפנות לאיש מקצוע מהימן שיחפש עבורך חתן מתאים נקרא שדכן !!

בהצלחה

דוד לוי