טלית לחופה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/04/24 06:56 כח באדר ב'

שאלה

שלום רב ,

ישנה סגולה לשם זימון זיווה הגון , לקנות טלית שתהיה מיועדת לבעלך העתידי .

יש חיוב שהוא ישתמש בה בחופה ? אם אני קונה טלית לבעלי כחלק מהסגולה יש התחייבות שהוא ישתמש בה בחופה ?

הרבה גברים בדרך כלל משתמשים בטלית שאהובה עליהם או חשובה למשפחה . אם הבעל לא ירצה להשתמש בטלית ?

אשמח לקבל הסבר על הסגולה וגם על השאלה

בתודה ובהערכה מראש

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין הסבר לסגולות ואין שום חובה לעשות סגולות. יש חובה להשתדל ולהתאמץ בדרך לחתונה כולל הכרויות ולעסוק בנושא ולפעמים צריך גם עזרה מאנשים אחרים כדי למצוא זיווג נכון.

בניסן עתידים להגאל

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ