צניעות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/04/24 06:50 כח באדר ב'

שאלה

אני חוזרת בתשובה ואני בת נוער אז זה קצת קשה כשהסביבה חילונית. אני כבר כיתה יא׳ אני לא אעבור בית ספר אז השאלה שלי האם מותר לשים מכנסיים רחבים בטיול שנתי? מודה יהיו בנים, אבל חולצה ארוכה אני עדיין אשים. פחות אפשרי ללכת בהרים עם חצאית לצערי…

אם אסור אני אשמח בכל זאת לדעה אישית פשוט החיים זה לא הכל או כלום וקשה לוותר גם על טיולים שנתיים

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אשרייך שאת מתמידה בדרך האמת.

אפשר בטיול עם מכנסים רחבים שלא מבליטים איברים.

עיקר הקושי בטיולים זו האוירה הכללית של שבירת מוסכמות כאשר היהדות היא תמיד שומרת על כללי התורה.

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ