זיווג , פרידה , זוגיות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/03/24 18:53 א באדר ב'

שאלה

שלום כבוד הרב , אני חייבת עזרה..

אני הכרתי את בן זוג שלי לפני כשנתיים ומיד הרגשתי שיש כימיה וחיבור שלא היה לי עם אף אדם כי אני הכרתי מאז שעליתי לחטיבה חברים והרגשתי שאף אחד לא מבין אותי ושאני מתאמצת להיות כפי שמה שמקובל בעינהם ולחשוב איזה מילה או איזו הודעה הם כן יתחברו ולא יחשבו שאני "מוזרה"..

ואיתו זה לא קרה מההודעה הראשונה. הרגשתי שזה זה מבפנים גם בראש שלי ושמצאתי שאהבה נפשי גם שהיו מחשבות מבלבלות.. הרגשתי איתו הרגשה של 2 נקודות אור שרודפות אחת אחרי השנייה כן הן אחת.

ואני חוזרת בתשובה מגיל 15 וחצי-16 ומאז עד היום אני עוברת המון קשיים שהם כחלק מהדברים שהשם נותן לי מהתיקון והניסיון שלי הרי..

אותם הקשיים גרמו לכך שלא יכלתי להכיל את בן זוג שלי לגמרי כי הייתי בקשיים שיש לי בחיי.. ואני נכשלתי להיות בת זוג טובה.. היו לי מידות לא נעימות שיצאו בלי כוונה בכלל..

ואנחנו נפרדנו..

אני הרגשתי רצון לבנות איתו בית כי זה זיווג משמיים.. אם נפרדנו זה אומר שזה לא הזיווג או שעדיין זה יכול להיות הזיווג ורק צריך לתקן משהו כל אחד?

כי ההרגשה זה משהו שאי אפשר להתווכח..

תודה

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אני מכיר כמה זוגות שבתהליך ההכרות הם נפרדו ולאחר תקופה (של חודשים או שנים) נפגשו שוב, החליטו להתחתן ויש להם חיים מאושרים מאוד.

את לא צריכה לעשות חשבונות שמים - את צריכה לפעול לפי האמת והטוב עבורך ועבורו. חשבונות שמים מתגלים לנו רק לאחר מעשה.