השם שלי

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 31/01/24 08:41 כא בשבט התשפד

שאלה

כבוד הרב שלום,

קוראים לי ל. א. ואני הוספתי שם לפניי מספר שנים ואני לא שלמה עם השם הזה. (פ.) שני אנשים שעוסקים בנומרולוגיה אמרו לי שכדאי לי להחליף את השם ופ. זה לא שם טוב. אני לא יודעת מה לעשות.

אני לא מתחברת לאף שם. אני מרגישה תקועה בחיים ושום דבר לא מתקדם… בשום תחום. ואני יודעת שלשמות יש כח. למי פונים? מה עושים במקרה כזה..??

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אני לא מבין בנומרולוגיה ולא מאמין בזה. מבחינתי זו אמונה טפלה.

הטעות החמורה שלך היא באמונה שאם לשם יש כוח את צריכה לפתור את הבעיות שלך בהחלפת שם.

זו טעות.

ההוכחה שזו טעות - כבר החלפת שם פעם אחת וזה לא עזר לך. אם לא תטפלי באופן מעשי בקשיים שלך גם החלפת שם נוספת לא תשנה את מצבך.

אדם צריך לפעול באופן ריאלי כדי להרים את עצמו ולהוציא עצמו מהקשיים שלו. במקום להחליף שמות תפני לייעוץ מקצועי. נראה לי שפסיכולוגית תוכל לעזור לך הרבה יותר מנומרולוג.