איך לכפר על חילול שבת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/02/24 00:37 כב בשבט התשפד

שאלה

שלום רב אני עברתי על חילול שבת המון פעמים בשוגג אני רוצה לכפר על זה אני יכול לחזור בתשובה אני יכול לכפר על זה ?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין דבר שאי אפשר לחזור עליו בתשובה גם על חלול שבת אפשר לחזור בתשובה. אבל לפני החזרה בתשובה וכחלק ממנה יש תחילה ללמוד הלכות שבת בספר שמירת שבת כהלכתה או ילקוט יוסף ואז תדע הל' שבת ולא תחטא עוד, אבל אין טעם לחזור בתשובה בלי לדעת מה צריך לעשות.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ