בגדתי עם גבר נשוי

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 21/01/24 15:45 יא בשבט התשפד

שאלה

כשהייתי בהליכי פרידה אבל עדיין נשואה רשמית פגשתי גבר שגם היה נשוי והתאהבנו. הרגשתי ממש נורא עם זה אבל לא הצלחנו לעצור את עצמנו. אחרי שנתיים הוא התגרש וגם אני והיום אנחנו בני זוג ידועים בציבור אבל אני מתחרטת מעומק ליבי על מה שקרה ולא מסוגלת להשתחרר מזה. בוכה המון ושום דבר בחיים לא מצליח לי. האם אני יכולה לכפר איכשהו על החטא הזה? האם עלי לעזוב אותו כי זה קשר שהתחית בחטא ? אני מוכנה לעשות את זה העיקר לכפר על חטאי

תשובה

בס"ד

שלום רב,

יש לך מעורבות רגשית מאוד עמוקה בנושא. תהיה מצדי שגיאה חמורה לטפל בנושא כל כך רגיש בתשובה של מספר מילים באינטרנט.

את צריכה לשוחח עם רבנית בעלת נסיון כדי להבין את עצמך ומתוך כך לקבל החלטה שקולה ואחראית.

מציע לך לפנות לייעוץ של רבנית. להלן מספרי טלפון ושעות מתאימות:

https://www.yoatzot.org/hebrew/hotline/3265/

אפשר כמובן לפנות לרבנית אחרת.