אתר הכרויות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 17/01/24 10:22 ז בשבט התשפד

שאלה

שלום, אשמח לדעתך הכנה.

הכרתי לפני חצי שנה בערך בחור באתר הכרויות דתי. יצאנו ל5 פגישות וזה לא עבד והחלטנו לחתוך. הבחור יצר איתי קשר לפני כמה חודשים בכדי שננסה שוב והסכמתי. יצאנו לשתי פגישות ממש טובות ונראה שעל פניו אנחנו בתחילתו של קשר (רוב השיחות היו שנשתדל שנינו בקשר שנצליח להתקדם בע"ה לחתונה)

אתמול חברה הראתה לי שהוא מחובר לאותו אתר הכרויות, אני מרגישה באיזה שהוא מקום ממש נבגדת ושהוא לא רציני .. מה דעתו של הרב? אני מגזימה..?

תשובה

שלום לך,

לא הבנתי האם התחתנתם כבר ?

עד שלא תחליטו להתחתן - יש צד לומר שעדיין הוא רשום באתר הכרויות.

בכל מקרה - אם הקשר מתקדם , אז הדרך הנכונה היא שתעלי את הענין בשיחה בינכם, את יכולה לומר שזה מפריע לך, וגם אם הוא לא יסכים איתך, תתרגלו לדבר על נושאים שנויים במחלוקת, וכן לומר אחד לשני מה מפריע לו.

בחיי הנישואים יש גם דעות שונות - וזה מעשיר את החיים, וגם צורך לומר לבן הזוג שדבר שהוא עושה מפריע לך.

בהצלחה דוד לוי