כניסה להריון

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 12/01/24 09:39 ב בשבט התשפד

שאלה

האם יש תפילה או ברכה מיוחדת לכניסה להריון בריא לאומרה עבור אשה שאיננה אשתי (זוג חברים)?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אני אינני יודע, אבל הקב"ה אוהב תפילות המתחברות על ידי הצריך להם. לכן לאחר שתלמד או תאמר פרקי תהילים, תתפלל:

יהי רצון מלפניך ד' אלוקינו ואלוקי אבותינו שבזכות התפילות הלימוד שלמדתי כעת יעמדו לזכות בני הזוג (שמותיהם) שהקב"ה ישלח ברכה והצלחה בכל מעשה ידיהם ויפקדם בזרע של קיימא, בנים ובנות בריאים ושלמים לעבודתו יתברך.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ